Open Dag 2017 - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
Open Dag De Hoeksteen 2017
De open-dag-commissie had er samen met alle ontspannings- en activiteitenclubs voor gezorgd dat De Hoeksteen er op deze speciale dag erg kleurig en uitnodigend uitzag. Het begon al bij de voordeur met een standaard vol kleurige ballonnen met het nieuwe logo van De Hoeksteen. Binnen had elke groep zijn eigen stekkie vol kleur, opgeluisterd met  foto’s, eigen werk en filmpjes enz.  Verder was er in de afgelopen periode een mooie film gemaakt, waarin de Hoeksteen zowel vanuit de kant van de deelnemers en hun ouders als van de vrijwilligers en het bestuur erg mooi in beeld wordt gebracht.

In de grote zaal werd er volop gedanst en gedart, dankzij de dans- en dartclub van de Hoeksteen. En niet te vergeten de deelnemers en vrijwilligers van de  kookclubs, want die hebben erg hun best gedaan bij het hapjes maken en het serveren daarvan. Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet!

Ondanks het grote aantal deelnemers en vrijwilligers, blijkt de Hoeksteen toch nog te weinig bekend te zijn bij  allerlei scholen en zorginstellingen, zodat die speciaal uitgenodigd waren om eens kennis te maken met de Hoeksteen. Ook wilden we graag wat nieuwe vrijwilligers en bestuursleden werven.
 
Gelukkig gaf een klein aantal van die genodigden acte de présence op deze dag. We hadden er graag meer verwelkomd!
 
Natuurlijk was het voor alle aanwezige vrijwilligers, bestuur en een aantal deelnemers en hun ouders een mooie gelegenheid om elkaar weer eens op een andere manier te ontmoeten en sfeer te proeven op De Hoeksteen! Een plek waar verstandelijk beperkten zich wekelijks vermaken en zich heel erg gehoord en thuis voelen door de jarenlange, belangeloze inzet van vele ouders en vrijwilligers.
 
Mocht u op deze dag verhinderd zijn geweest en toch belangstelling hebben voor een bezoek of vrijwilligers- en bestuurswerk, u kunt altijd contact opnemen via de telefoonnummers en e-mailadressen op deze website!
 
 
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud