Vrijwilligersfeest 2019 - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
Vrijwilligersfeest 2019
Op 5 november 2019 togen we met ongeveer 80 vrijwilligers en hun partners naar Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon voor een gezellig avondje als dank voor de inzet voor onze deelnemers in de afgelopen jaren. Het was 3 jaar geleden dus velen hadden weer wel zin in een feestje!
Na een heerlijk buffet werd de avond vervolgd met het huldigen van 3 jubilarissen: Adry v/d Heijden 12 1/2 jaar - Gerben Mons 12 1/2 jaar en Jan Kox 25 jaar. Ingrid en Els deelden complimenten, een mooie bos bloemen en een cadeautje uit aan hen. De cadeautjes voor onze jubilarissen worden meestal gekocht op locaties waar ze door mensen uit onze doelgroep gemaakt  worden, deze keer bij Kunst & Ko in Eindhoven.
Daarna was het tijd voor de Pubquiz! Iedereen kreeg een nummertje en op basis daarvan ontstonden er 13 teams, zodat alle hechte groepjes vrijwilligers eens door elkaar gehusseld werden.
Quiz-master Martijn daagde ons 6 rondes uit met zeer uiteenlopende en voor velen best moeilijke vragen , beeld- en geluidsfragmenten. Hierbij was het raadplegen van de smartphone uit den boze, maar toch was voor enkele deelnemers de verleiding te groot....De obers deden erg hun best en er ontstond een levendige sfeer tot het einde toe!
De winnaars kregen een fles champagne en de troostprijs was een pakje stroopwafels.
Het was intussen al na twaalven en zoetjesaan ging men in een vrolijke stemming en tevreden huiswaarts.We kunnen dus weer terugzien op een geslaagd vrijwilligersfeest, op naar het volgende!
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud