Project Ethiopië 2019 - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
Project Ethiopië 2019.

Na het daverend succes van de Ethiopië-actie op hometrainers van de woensdagavondclub in het voorjaar van 2018 kreeg het bestuur van De Hoeksteen nogmaals een verzoek van Broeder Theo v/d Boer voor een financiële bijdrage aan de verstandelijk beperkten in zijn voormalige werkgebied in Ethiopië.
Het idee werd geboren om nu alle deelnemers v/d Hoeksteen een kans te geven om mee te werken aan een tweede, heel ander project nl. een Kunstproject Ethiopië. Uiteindelijk hebben zich 20 deelnemers van De Hoeksteen ingeschreven om in 2 workshops (op 14 en 29 september)mee te schilderen aan 11 grote vazen o.l.v. kunstenares Bregje Raaijmakers uit Hapert.
Deze vazen worden van 12 t/m 27 oktober geëxposeerd in het leegstaande, voormalige winkelpand van Durlinger in de Sniederslaan 43 te Bladel (tussen Krekels en De Laat). Op zaterdag 12 oktober vindt daar om 10.30 uur een grootse opening van de expositie plaats.
We nodigen bedrijven en particulieren uit om in die 2 weken te gaan bieden op de vazen via de website van De Hoeksteen, www.dehoeksteenbladel.nl .
Wij willen deze actie van harte bij u aanbevelen!
Zo.     27 okt  van 11:00 - 14:00 uur: Inloop expositie Ethiopië.
Di.      05 nov:  Afsluiting project Ethiopië.

Artikel in Eindhovens Dagblad over dit project. Klik op deze link.
Hiernaast staan alle "Kunstobjecten Ethiopië" in een slideshow afgebeeld.
Voor een bod op één of meerdere objecten ga naar de pagina "Vazen en schilderijen" of klik op onderstaande Link / knop.
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud