Kempen Doe Week - De Hoeksteen

Ga naar de inhoud
Eenmalige actviteiten
Kempen-doe-week 2017
Sfeer proeven op vrijdag 13 augustus in het gebouw van de Hoeksteen, waar 23 verstandelijk beperkten onder leiding van een groep, merendeels jonge vrijwilligers, een heerlijke vakantieweek aan het afsluiten waren.
De 3 koks van De Rode Kreeft waren samen met de deelnemers en vrijwilligers druk in de weer om op de laatste dag een heerlijke 3-gangen-lunch op tafel te toveren! De geur van gebakken gehaktrolletjes en heerlijk gekruide aardappelpartjes uit de oven kwam je meteen tegemoet. Op andere plekken werd de laatste hand gelegd aan het voorgerecht en de verrukkelijke toetjes!
Toen iedereen zijn plekje aan tafel gevonden had, nam Lotte de microfoon en kondigde telkens het volgende gerecht aan en een van de deelnemers vertelde ons over de ingrediënten van de 3 gangen.
Dat werd smullen met z’n allen en de 3 koks Jeroen, Robert en Jac kregen na afloop natuurlijk een welverdiend, daverend applaus!
Daarna was het opruimen in de keuken, terwijl anderen weer druk bezig waren om zich op te maken voor de 13 geplande optredens. Rond 14.30 uur zat de zaal vol met ouders en andere belangstellenden, zodat Sandra de mensen kon verwelkomen en Caro en Lotte op fantastische wijze de artiesten konden gaan aankondigen.
Al met al werd het een erg gezellige afsluiting van een wederom zeer geslaagde Kempen-Doe-Week!
Voor herhaling vatbaar, met dank aan Ton, Ingrid, Sandra, Cas, Paul, Lotte, Caro, Gabriëlle, Wesley, Mat, Arnold, René, Stefanie, Martine en Emma.

                          


Kempen Doe Week! Doe je mee?

Eenmaal per jaar wordt er in de zomervakantie op de Hoeksteen te Bladel de 'Kempen Doe Week' georganiseerd.

De KempenDoeWeek is een vakantieweek voor jongeren met een beperking. Van maandag tot vrijdag ondernemen we samen allerlei activiteiten die passen in een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan een kwis, een speurtocht, een workshop of een bezoekje aan de sportschool of een uitstapje. We starten om 9.00 uur op de Hoeksteen en sluiten hier de dag om 16.30 uur weer af. Tussen de middag lunchen we gezellig samen.

Heb je zin om mee te doen of wil je informatie?
Neem gerust contact op met :
  • Sandra Rosenbrand (06-29413938 srosenbrand@hotmail.nl)
  • Ingrid van Haaren (ivhaaren@hotmail.nl)
  • Ton Hendrikx (0497-642600 tonhendrikx@gmail.com)
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud