Zondagmiddag activiteiten - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
Zondagmiddagactiviteit

Van november t/m maart is er elke 2de zondag van de maand op De Hoeksteen een zondagmiddagactiviteit van 13.30 uur - 16.30 uur.
Iedereen met een beperking kan dan gewoon even binnen lopen, koffie/thee drinken en wat bijpraten. Maar je mag ook de hele middag blijven,een aangeboden activiteit doen of er samen eentje bedenken! Vrijheid blijheid!

Voorjaar 2020: zondag 2 februari (een week eerder i.v.m. het Zokifist) en zondag 8 maart.Op zondag 12 januari hebben Danny Nicolay en DJ Rubin een gratis optreden verzorgd tijdens de zondagmidaag-activiteit. Dat had hij aangeboden aan Mirella van Schaijk, die het voor hem geregeld heeft. Danny kent een heleboel deelnemers van zijn zomer-optredens op het Vennenbos o.a. Mirella. Op dinsdag 7 juli 2020 beginnen de optredens daar weer.
Het was gezellig druk op De Hoeksteen! Danny bewoog zich steeds tussen het publiek tijdens zijn optredens en dat lokte natuurlijk leuke reacties uit! Tussen de optredens door zorgde DJ Rubin voor gezellige muziek en konden er verzoekjes ingediend worden. Er is menige polonaise gedanst op deze speciale zondagmiddag-activiteit!
Verder kwamen er enkele voor Danny bekende artiesten op bezoek, waarvan één zangeres ook een optreden verzorgde, tot groot plezier van de aanwezigen en haar zelf!
Tevreden ging men na afloop naar huis.
Veel dank aan Danny, DJ Rubin en de genoemde zangeres. Jullie hebben er samen met ons allen een heerlijke en bijzondere zondagmiddag van gemaakt!
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud