KempenDoeWeek 2023 - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
KempenDoeWeek

Al vele jaren werd eenmaal per jaar in de zomervakantie op de Hoeksteen te Bladel de 'KempenDoeWeek' georganiseerd.

De KempenDoeWeek is een vakantieweek voor jongeren met een beperking. Van maandag t/m vrijdag ondernemen we samen allerlei activiteiten die passen in een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan een kwis, een speurtocht, een workshop of een bezoekje aan de sportschool of een uitstapje. We starten om 9.00 uur op de Hoeksteen en sluiten hier de dag rond 16.00 - 16.30 uur weer af. Tussen de middag lunchen we gezellig samen.

In 2023 gaat de KempenDoeWeek helaas niet door, door een gebrek aan voldoende vrijwilligers. Voor 2024 gaan we opnieuw kijken of we genoeg versterking kunnen vinden.


Voor informatie
  • lotteparidaans@hotmail.com
  • tel nr: 06-23892277
KempenDoeWeek 2022

Wat hebben we weer een geslaagde KDW gehad met z'n allen! Ten eerste iedereen bedankt dat jullie het allemaal zo gezellig hebben gemaakt!
 
We begonnen op de maandagochtend met een korte kennismaking, zodat we alle namen weer leerden kennen. Daarna gingen we een soort moordspel spelen en moesten we allerlei aanwijzingen zoeken. Ontzettend goed gespeurd allemaal! En in de middag kwam Dj Jeandamo langs voor de enige echte muziekquiz.
 
De tweede dag gingen jullie met de bus naar het Glowgolf in Eindhoven. Hier was het soms lastig om het gaatje te vinden waar de bal in moest, maar het is ons allemaal gelukt! We sloten af met een lekker frietje en de bus reed ons weer terug naar Bladel.
 
Op woensdag was de week alweer halverwege (wat gaat het toch ontzettend snel) en begonnen we de dag met het boodschappenspel, zodat we alle ingrediënten in huis hadden om donderdag te koken. Na een pannenkoekenlunch was het tijd voor een filmmiddag met snacks. Lekker chillen!
 
Donderdag hebben we met z'n allen een heerlijke lunch gemaakt! Vooraf een groentesoep, als hoofdgerecht wraps en pizza en als toetje een heerlijke apple crumble! Het was echt mega lekker! Met de volle buiken zijn jullie richting het zwembad gegaan en hebben jullie je de hele middag in het water vermaakt. Er was zelfs een bubbelbad om even helemaal lekker zen te worden.
 
Op de laatste dag kregen we in de ochtend een dansworkshop van Jolanda. Ontzettend gezellig en Danny zette ook nog eens mooi showtje neer als Guus Meeuwis look-a-like! Na de lunch was het tijd voor de echte disco, met een heuse DJ. Wat een gezellige middag met zelfs wat lekkere snacks!
 
Helaas was het na de disco alweer tijd om de week af te sluiten. Super jammer, maar wat hebben we genoten met z'n allen!!!
 
Caro, Gabriëlle, Els, René en Lotte!
 

De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud