Kempen Doe Week 2019 - De Hoeksteen

Title
Ga naar de inhoud
Kempen Doe Week 2019

Wat hebben ze weer genoten, de 16 deelnemers en hun 11 begeleiders van de Thema-week "De boer op" met o.a. de 'Boer zoekt vrouw speurtocht', bezoek aan de buurtboerderij Eersel, de excursie naar de boerderij van Paul, het bezoek aan  Arendonk met cursus Vlaams(!),levend boerderij-dierenspel en lunch bij Arnold en nog een wandeltocht met 2 ezels bij Talander.
En niet te vergeten het Klankenbos in Neerpelt,het bonbons maken bij Ellen Schippers  en het raket schieten bij Peter Leeflang, deze twee laatsten in Bladel.
Supermooi! Alleen op de laatste dag werden we een beetje geplaagd door een paar fikse regenbuien.De sfeer was weer prima, zowel tussen de deelnemers onderling als tussen de leiding en de deelnemers.

Lotte en/of Sandra zorgden elke dag voor een mooie inleiding en afsluiting.
Op vrijdagmiddag werd met de deelnemers de week nog even door genomen en natuurlijk de mooie herinneringen opgehaald, zodat we samen met de aanwezige ouders nog even konden na genieten.

Al met al wederom een zeer geslaagde Kempen Doe Week!
Met veel dank aan de leiding!

Een speciaal woord van dank aan Sandra Rosenbrand en Ingrid van Haaren. Deze twee boegbeelden van de KDW hebben nu helaas afscheid genomen.Dankjewel, het was super met jullie erbij! We zullen jullie heel erg gaan missen!
Lotte Paridaans, intussen ook erg ervaren in het organiseren van deze bijzondere week, is de nieuwe contactpersoon en zal samen met de overige leiding volgend jaar de 'KDW-kar' gaan trekken.Kempen Doe Week! Doe je mee?

Eenmaal per jaar wordt er in de zomervakantie op de Hoeksteen te Bladel de 'Kempen Doe Week' georganiseerd.

In 2020 is dat van maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli

De KempenDoeWeek is een vakantieweek voor jongeren met een beperking. Van maandag tot vrijdag ondernemen we samen allerlei activiteiten die passen in een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan een kwis, een speurtocht, een workshop of een bezoekje aan de sportschool of een uitstapje. We starten om 9.00 uur op de Hoeksteen en sluiten hier de dag om 16.30 uur weer af. Tussen de middag lunchen we gezellig samen.

Heb je zin om mee te doen of wil je informatie?
Neem gerust contact op met :
**Lotte Paridaans - kempendoeweek@hotmail.com - tel nr: 06-23892277
De Hoeksteen Marktstraat 20 5531AT Bladel
Terug naar de inhoud